YKSITYISYYDEN SUOJA

1. Laajuus
Koska Future Prime harjoittaa liiketoimintaa markkinointi ja lupa sähköposti, joka on tietoinen epävarmuus ja epäluottamus että internetin tuottaa sen käyttäjiä, se on välttämätöntä ja tarpeellista tarjota palvelua käyttäjille, kuten turvallinen ja luottamuksellinen kuin mahdollista samalla turvataan yksityisyyden viestinnän ja henkilötiedot sen käyttäjille. Tässä mielessä esitämme seuraavat kohdat tietosuojakäytännössä. Tämä tietosuojakäytäntö esitetään tapoja kerätä ja käyttää henkilötietoja ja turvallisuus suojatoimet niiden hoitoon. Ja miten ovat vaihtoehdot ilmaistaan ​​arvostetut omistajat.

2. Tietojen kerääminen
Future Prime kerää henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, sähköpostit, puhelinnumerot, IP-osoite, ja demografisia tietoja elintapojen kautta online-lomakkeita, kyselyitä, ylennykset tuotteiden ja palveluiden, harrastukset, joko kauppakumppanit Future Prime, joko toimipaikoilla, joko tietokantojen kaupallisesti saatavilla. Tarkoituksiin, jotka on lueteltu alla, henkilötiedot voidaan tallentaa joko sen voida tunnistaa, tai yhteenlaskettuna. Lisäksi, jotta johtaa tehokkaasti lopettaa useita kaupallisia liiketoimia, Future Prime saa kerätä henkilötietoja, onko yksilöiden tai asiakkaiden, olipa potentiaaliset asiakkaat kyselylomakkeilla, tietopyynnöt tai kun palkata, hankkia merkitä tai rekisteröidä tiettyjä tuotteita ja palveluita. Sisältää ilmaisen demoja, erikoistarjouksia tai osallistumalla kilpailuihin tai harrastuksiin.Kerätyt tiedot ovat asianmukaisia​​, olennaisia ​​eivätkä liian laajoja soveltamisala, tarkoitus ja palveluiden tiettyä nimenomaista ja laillista Future Prime.

3. Sponsorit ja harrastukset
Future Prime harrastukset jatkuvasti suorittaa tiedonkeruuta niiden perustaa lupaa markkinointi. Jotkut näistä harrastukset ovat tukeneet yritykset, jolle käyttäjän dataa. Tämä prosessi on hyvin avoin ja näkyvä. Voit aina antaa suostumuksen jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja kunkin sponsorin kautta sivun luotu tarkoitukseen ja tietoiseksi tultuaan tietosuojakäytäntö kunkin sponsorin. Voi aikanaan rekisteröinnin prosessin valita sponsoreita, jotka sopivat jakaa tai olla jakaa tietojaan.

4. Miten tietoja käytetään?
Tietoja voidaan käyttää Future Prime, sekä sen liikekumppaneita ja asiakkaita, lähettää sinulle tietoa tuotteista ja palveluista, ompelu viestinnän tarpeita ja etuja. Lisäksi näihin tarkoituksiin, henkilötietoja voidaan käyttää:
• Kehittämistä ja tuotteiden testaamiseen
• Suorittaa tutkimuksia ja markkina-analyysit
• Markkinointi tuotteet ja palvelut
• Mainosten lähettäminen

5. Oikeus tietojen saantiin, oikaisuun, peruuttaminen ja opposition
Käyttäjä voi käyttää oikeuttaan tietojen saantiin, oikaisuun, peruuttaminen ja opposition osalta heidän henkilötietonsa.Tällaisten oikeuksien tapahtuu sellaisella tavalla, josta käyttäjä pitää asiaa:
a) Linkkien kautta peruutetaan läsnä kaikessa viestinnässä lähetetään sähköpostitse;
b) Sähköpostitse: info@worldpresstitles.com, jossa aihe poista
c) Postitse: Future Prime, Av. Maristas, lote 4, 2775-389 Parede, Portugal
d) Puhelimitse:+ 351 21 4533935

6. Lakien noudattaminen
Future Prime noudattaa lakia 67/98 annettu 26 päivänä lokakuuta käytettävissä CNDP (National Commission for tietosuojavaltuutetun, joka sijaitsee osoitteessa Rua de S. Bento, No 148, 3, 1200-821 Lisboa) - www.cnpd.pt - ja sen sääntely.

7. Cookies
Kaikissa Future Prime sivustoja, evästeitä käytetään, jotka parantavat alussa pelisession.Eväste on pieni tiedosto, joka asentaa itsensä tietokoneeseen, kun käyt sivustossa. Jos uudelleen vierailla tällä sivustolla, eväste oli jo tunnustaa tällä sivustolla. Lisäksi kaikki sivustot Future Prime harrastuksia kerää käyttäjän IP / osallistuja voidakseen havaita mahdollisia petoksia tai laitonta käyttäytymistä.

8. Turvallisuus ja varastointi tietosi
Future Prime investoi voimakkaasti ylläpitää turvallisuutta niiden verkkosivujen ja järjestelmien sekä estää pääsyn henkilötietoja henkilö, joka ei ole lupa tehdä niin. Kuitenkin Internet ei ole keski turvallinen ja 100% niin Future Prime ei voi taata tietoturvaa te lähettää meille kautta Web Future Prime ei vastaa vahingosta sinulle tai muille osapuolille seurauksena menetys tällaisten tietojen luottamuksellisuus.

9. Muut sivustot ja korvausvastuun rajoja Future Prime
Future Prime: n verkkosivut voivat sisältää linkkejä muihin sivustoihin, jotka ovat valvonnan ulkopuolella Future Prime ja jotka eivät kuulu tämän tietosuojakäytäntö. Jos sinulla muille sivustoille käyttämällä tätä linkkiä, sinun täytyy olla tietoinen siitä, että nämä sivustot voivat lopulta hakea ja kerätä henkilötietoja, mukaisesti yksityisyyden politiikkaa, joka saattaa poiketa omistamme. On myös tärkeää huomata, että sivustot Future Prime voi ajoittain tarjota linkkejä muille sivuille luodaan ja hallitaan muiden organisaatioiden. Koska nämä sivustot eivät ole meidän omaisuutta, emme voi taata, sopivuudesta tai sen toiminnan, ja meidän suhde näillä sivustoilla ei merkitse tukea tai tuotteita ja palveluita myydään tai mainostetaan, eikä mitään tietoa sivustojen tässä kysymys. Suosittelemme, että sinulla on paljon huomiota ja ottaen huomioon myös, että missään olosuhteissa saa olla vastuussa Future Prime, suoraan tai välillisesti, vahingosta tai menetyksestä aiheutunut tai väitetään aiheutuneen käyttäjälle tai perheen käyttöä koskevia sisällön, tavaran tai palveluja saatavilla tahansa näistä sivustoista.

10. Varojensiirron
Normaalissa liiketoiminnassa vuonna Future Prime, muutoksia voi esiintyä tasolla omistuksen ja määräysvallan Future Prime tytäryhtiöihin, tytäryhtiöt tai sisaryhtiöt tai mahdollisesti liiketoiminta-alueita ryhmän. Missä tahansa näistä tilanteista henkilökohtaista omaisuutta voidaan pitää siirtää, jollei vaatimusten noudattaminen ja luvat laillisesti tarvitaan lähetystä.Sama tapahtuu, jos Future Prime tai osittain tai toimialasta tai yritykset, jotka muodostavat ryhmän, tai niiden osakkuusyhtiöt, tytäryhtiöt tai sisaryhtiöt ostaa, tilanteet, joissa henkilötietoja on osa luovutettava omaisuus, jos ne ovat noudattaneet ja luvat laillisesti vaaditaan lähetystä.

11. Anti-Spam Policy
Future Prime on syvästi huolissaan roskapostin.
Todistaakseen meidän omistautumista ympäristön ilman Internet roskapostia, asentaa politiikka ja menettelyt, joilla varmistetaan eheyden meidän järjestelmiä ja meidän viestejä. Siksi jos tilaaja tai osallistuja meidän harrastus harjoittaa teko roskapostin, voimme lopettaa välittömästi ja ilman ennakkoilmoitusta tilisi tai osallistumista, koska meidän Anti-Spam Policy.
Future Prime ja siihen liittyvät sivustot, aina tehneet ja edelleen tekemään kaikki tarvittava sisällä meidän politiikkoja ja menettelyjä säilyttää asema organisaatiossa puhdistaa roskapostia sisällä Internet-yhteisö.
Uskomme, että järjestöt kuten meillä, kuten ASP: n, ISP: n ja ESP: n, on velvollisuus varmistaa, että asiakkaat ja käyttäjät osallistumaan ja käyttää sähköpostia käytäntöjä vastuullisesti ja asianmukaisesti.

Mikä on roskapostia?
Spamming ei ole vain lähettää sähköpostia jollekulle tuntematon, mutta voi myös tehdä laittamalla viestejä uutisryhmiin, foorumeilla, ilmoitukset ja keskustelut. Tämä sulkee pois tapaukset, joissa se vaikuttaa puhelun palvelun / harrastus allekirjoitus kommentteja ja / tai ilmoituksia.

Anti-Spam Policy Future Prime
Vaikka huomattava osa Future Prime on organisaatio ja sen seurauksena harrastukset kannustaa osallistujia jakamaan saman keskuudessa ystäviä ja tuttavia, on YHTEENSÄ E yksiselitteisesti ilmaistava VASTAAN minkäänlaista suoraa tai välillinen käyttö roskapostia. Siksi suosittelemme jäsenillemme ja osallistujat, jotka vain lähettää sähköposteja ihmisille he tietävät ja ihmiset koskaan tiedä.
Tästä syystä jäsen, joka hoitaa roskapostia tulee heti hylätään meidän harrastukset ja lopulta on vastattava tuomioistuimessa, jos niiden toiminnan niin vaatiessa.

Mitä tehdä, jos luulet olet tekemisissä kyse roskapostia, johon suoraan tai välillisesti sivustoillamme?
Jos sinusta tuntuu, että osallistuja tai jäsen sivustoillamme lähetti roskapostia tai on kysyttävää roskapostin politiikkaa, ota yhteyttä osastolla Spam Abuse seuraavissa sähköpostiosoite: abuse@worldpresstitles.com näyttää meille kaikilletietoja voit. Sitten ryhdymme tarvittaviin toimiin heti, yksi on välitöntä karkottamista jäsenen palvelumme, ainakin.

12. Muutokset Privacy Policy
Future Prime pidättää oikeuden milloin tahansa päivittää tai tarkistaa tietosuojakäytäntö totesi tässä voidakseen sopeutua mahdollisista lainsäädännön muutoksista ja muista rajoitteista.

13. Samaa mieltä Privacy Policy
On selvää, että käyttäjä hyväksyy ehdot tämän tietosuojakäytännön syöttää tietoja missä tahansa sivustojen omistamien Future Prime.Loppuun suostumuslomakkeet olettaa käyttäjän automaattisen käsittelyn ja tietojen käytön mukaisesti tietosuojakäytäntö kuvattu.
Get the covers of
Newspapers in your email.
Free Service

Kyllä, hyväksyn käyttöehdot ja hyväksyn , että saan päivittäisen uutiskirjeen sekä Smart Opinion kyselyn.